Szeretnél te is olyan képeket készíteni a gyerkőceidről, amilyeneket nálam látsz? Szeretnéd azt a hangulatot, azt az érzést visszaadni a mindennapi képeiden is?

Amikor évekkel ezelőtt elkezdtem családi fotózással foglalkozni, már akkor is félő volt, hogy egyszer a mi szakmánk ki fog halni, ahogy a digitális tartalmak előretörésekor a nyomtatott könyvek jövője is megkérdőjeleződött.
Hiszen már akkor is, azóta meg pláne jobb képeket lehet okostelefonnal készíteni, mint néhány éve a profi kamerákkal.
A szakmámat nemhogy nem féltem, de üdvözítem azt, hogy sok-sok kép készüljön a családi életetek mindennapjairól. Általad.
Hiszen nem tudsz minden hónapban profi fotóst hívni,  a gyerekek pedig olyan gyorsan változnak, olyan sok a varázslatos "első" a korai években: az első fürdetés, az első lépések, az első szilárd falatok.

Ezért írtam nektek egy elég komoly tudásanyagot, amiben segítek nektek, hogy ezek az elsők, ezek a csodákkal teli kisgyerekes évek képi emlékei szebbek, tudatosabbak, emlékezetesebbek legyenek.

A könyvemet/tanfolyamomat elolvasva vagy ha eljössz a workshopra,
  • soha többé nem kell azon pironkodnod, amikor az év végén a karácsonyi fotókat válogatod, hogy ez a kép életlen, az bemozdult, amaz sötét.
  • Segítek, hogy észrevedd a csodálatos pillanatokat anélkül, hogy szoronganod kellene azon, hogy sikerül-e jól elcsípni.
  • Ha pedig már megláttad, olyan formában tudd visszaadni, hogy ne csak a pillanatról beszéljen, de csodálatos képként adja vissza az adott élményt.

Ez az anyag, amit összeállítottam, nem technikai útmutató, nem fotóstanfolyam. Olyan anyukáknak szól, mint amilyen én is voltam, amikor megszületett a fiam: szerettem volna a legszebb formájában megőrizni az első napokat, hónapokat. 

Ha ismered a munkámat, tudod, hogy nekem a technikával szemben sokkal előrevalóbb az élet apró pillanatainak a szépsége. Előbbre való az őszinteség, mint a tökéletesség. Az ÉLET a maga állandó változásában, mint a megalkotott valóság. 


Az alap "képzés" egy nagyobb lélegzetű könyv lesz, a haladóknak vagy a merészeknek pedig jön ősztől az élő workshop, ahol a könyv anyagán túl mélyebben is belemegyünk egy-egy témába. 

 
VÁRHATÓ MEGJELENÉS: 2019. első félév, workshopok: 2019. ősztől 
Ha szeretnél értesítést kapni a könyv megjelenéséről és az elsők között KEDVEZMÉNYES ÁRON megvenni, iratkozz fel erre a listára! 
* kötelező mező

Az itt megadott adataidat kizárólag arra használom, hogy értesítslek a könyv és az azt követő anyagok megjelenéséről és az azokkal kapcsolatos hírekről. Kérlek, pipáld be, hogy tényleg szeretnél tőlem Email-es hírlevelet kapni.

Email Marketing Powered by Mailchimp